Blogg

A life in balance

Semester

Vad associerar ni semester med? I många år associerade jag semester med extra stress och en dos av ångest. På senare år har jag upptäckt att stressen och ångesten kom på grund av alla förväntningar på allt man ska hinna med på de få lediga veckor som kallas semester. Jag upptäckte också att det iFortsätt läsa ”Semester”

Vem vill du vara?

Definiera ditt mål: Vad vill du uppnå? Vad är syftet med det? Vad är du redo att ge upp för att nå ditt mål? Hur är nuläget: Vad har du provat hittills? Vad har fungerat bra/inte fungerat? Vad hindrar dig från att uppnå det du vill? Dina möjligheter: Vilka olika alternativ har du? Vad ärFortsätt läsa ”Vem vill du vara?”

Erbjudanden

Under min livscoach certifiering erbjuder jag nu coachingsamtal med 50 % rabatt. Coachingsamtalen är 1 timma långa och följande alternativ kan bokas. 1 session 200 Sek3 sessioner 500 Sek5 sessioner 800 Sek Välkomna att boka.

Presentera dig

Vem är jag? Jag heter Åsa och är utbildad internationell personlig tränare samt diplomerad livscoach och jag har påbörjat min certifiering för att bli certifierad livscoach. Min blogg kommer till största del bestå av kortare inlägg med tankar, citat som jag tycker är viktiga. Små att tänka på helt enkelt. Detta blandat med längre texter,Fortsätt läsa ”Presentera dig”


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

%d bloggare gillar detta: