Blogg

A life in balance

Återhämtning..

Att bara sitta ner och njuta av naturen är något de flesta av oss borde göra oftare. Att bara vara, här och nu. Det behövs inte mycket. För gårdagskvällen så blev det ett tänt ljus och rökelse under kastanjeträdet där julbelysning fortfarande lyser.. Den funkar ju faktiskt lika bra som sommarbelysning. 🥰

Semester

Vad associerar ni semester med? I många år associerade jag semester med extra stress och en dos av ångest. På senare år har jag upptäckt att stressen och ångesten kom på grund av alla förväntningar på allt man ska hinna med på de få lediga veckor som kallas semester. Jag upptäckte också att det iFortsätt läsa ”Semester”

Vem vill du vara?

Definiera ditt mål: Vad vill du uppnå? Vad är syftet med det? Vad är du redo att ge upp för att nå ditt mål? Hur är nuläget: Vad har du provat hittills? Vad har fungerat bra/inte fungerat? Vad hindrar dig från att uppnå det du vill? Dina möjligheter: Vilka olika alternativ har du? Vad ärFortsätt läsa ”Vem vill du vara?”

Erbjudanden

Under min livscoach certifiering erbjuder jag nu coachingsamtal med 50 % rabatt. Coachingsamtalen är 1 timma långa och följande alternativ kan bokas. 1 session 200 Sek3 sessioner 500 Sek5 sessioner 800 Sek Välkomna att boka.

Laddar in …

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

%d bloggare gillar detta: