Semester

Vad associerar ni semester med?

I många år associerade jag semester med extra stress och en dos av ångest. På senare år har jag upptäckt att stressen och ångesten kom på grund av alla förväntningar på allt man ska hinna med på de få lediga veckor som kallas semester. Jag upptäckte också att det i de flesta fall var JAG som hade dessa förväntning på allt som ska hinnas med.

Det tog många år att komma fram till att det var stress och ångest på grund av förväntningar som gjorde att jag inte kunde njuta av semestern och det tog ytterligare rätt många år innan jag insåg att det faktiskt var JAG som själv skapade dessa förväntningar (i de flesta fall).

Än idag har jag mycket förväntningar på allt som ska hinnas med men hanterar det genom att välja en eller två ”förplanerade” aktiviteter och resten av dagarna får faktisk bli vad de blir.

Just idag spenderas större delen av dagen i en solstol under ett träd med en ljudbok. 🌸

Vad associerar du semester med?

Publicerad av AJ Fitness&Lifecoach

Diplomerad livscoach och internationellt licensierad personlig tränare. Balanserad kost och träning för en hållbar livstil.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: