Hitta ditt “happy place”

När jag känner mig nere eller inte riktigt är bekväm med tillvaron så tänker jag mig tillbaka till en plats där jag kände mig riktigt lycklig och trivdes.

Som idag när det är tråkigt väder, det snöade imorse och sen har det regnat resten av dagen. Så tänker jag mig tillbaka till Mexico och en av dagarna som vi var på utflykt. Detta får bli mitt ”happy place” för denna veckan och tillvaron känns genast lite bättre och jag kan stå ut med trist väder i väntan på sol och sommar.

Vart är ert ”happy place” för veckan? Vart trivs ni som allra bäst?

Publicerad av AJ Fitness&Lifecoach

Diplomerad livscoach och internationellt licensierad personlig tränare. Balanserad kost och träning för en hållbar livstil.

2 reaktioner till “Hitta ditt “happy place”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: